Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd

Van goede kwaliteit Het Beginbatterij van de autosprong voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Beginbatterij van de autosprong voor verkoop
Zeer goede leverancier, snelle levering, ben ik zeer bereid telkens weer te kopen

—— Cesar Morles

De goederen van goede kwaliteit. De verkoper is mededeelzaam.

—— Manuel Pocchettino

De verbazende dienst van Gunst. Snelle levering met goede mededeling. Ik verheug me op mijn volgende orde. Dank u.

—— Vosa giwa-Osagie

Betrouwbare en geadviseerde verkoper! Zeer mededeelzame verkoper….bied brede waaier en hoogte aan - geleide kwaliteit headight ording 3de keer.

—— Lopez Constantino

Ik ben werkelijk tevreden met deze leverancier, geven zij me een goede prijs en de goede dienst. Ik waardeer het veel en vooruit kijkend voor meer samenwerking.

—— Nikolay Nikolov

Wij hadden met Autolion meer dan 8 jaar, de goede dienst gewerkt

—— Thien Duong

Hoewel daar weinig probleem tijdens samenwerking gebeurt, maar dit bedrijf probeert het best om het probleem op te lossen. Ik zal absoluut met hen meer werken

—— Mike Carreos

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd
U.S klantenbezoek De klant van Zuid-Afrika De klantenbezoek van DOUBAI 2017 DE MARKT VAN JAARhk 2016 DE MARKT VAN JAARhk 2015 DE MARKT VAN JAARshanghai FRANKFURT 2014 DE MARKT VAN JAARhk 2013 DE MARKT VAN JAARhk 2011 HET JAAR AMERIKA SEMA TOONT

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : AUTOLION/MAXKING
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Is Elektronisch Co. van Guangzhouautolion, Ltd één van de belangrijke high-tech onderneming in zowel vervaardiging als handel voor autoelektronika. Het bedrijfswerkingsgebied behandelt autoveiligheidssysteem, leidde koplamp, sprongaanzet, canbusreeks, Drijfveiligheidshulp, staat het Parkeren Systeem, Voertuigdecoratie en enz. bij

 

FACTOTY OVERZICHT:

Gevestigd in Hengjiao-Stad, Dongguan-stad, China met een gebied van 3000 vierkante meters.

Meer dan 200 arbeiders en 3 productielijnen, samen met twee de volledig-automatische machine van hoge snelheids Germaanse SIEMENS SMT, de computer volledig-automatische detector van ICT van Japan en ander kwaliteitscontrolesysteem om u te verzekeren hoogte - kwaliteit en clocklike levertijd. In onze workshop, dringen wij altijd op industrieel ontwerp, kringsontwerp, productie-met vorm-maakt aan, ontwikkelen de software zich & de hardware totaal van ons.

 

R&D-AFDELING:

 

WAREHOUSE&SHIPMENT:

 

Ondertussen, hebben wij vier opslag in Yongfu R., D, Guangzhou geopend, die Nr 1 autoexportmarkt in AZIAAT is.

 

Sommige klanten plaatsen direct orde in onze opslag:

 

BUREAU: 

Ons op de markt brengend team is in Guangzhou, komen de meesten van hen aan deze lijnzaken averagely meer dan 4 jaar. Behalve van hun oude tentoonstelling en klant na ervaring, is hun Professionalisme nuttig om het ideaal en de markttendensen van klanten te mengen volkomen, dat voor grote importeur zeer belangrijk zijn om uw tijdkosten te besparen.

DE KLANTEN TONEN:

 

Tot nu toe, hebben wij ons eigen merk „SMARTDOG“ en „MAXKING“, en wij kunnen OEM en ODM voor onze klanten ook doen. Wij hebben een goede reputatie onder klanten met goede kwaliteit, de oprechte dienst, concurrerende prijzen en geavanceerde technieken sinds onze onderneming gewonnen. 

Van ons, is 95% de uitvoer, is de hoofdmarkt in U.S, heeft Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, vooral diepe samenwerking tussen bedrijven in Duitsland, Britse groepszaken, Doubai, Isreal, Brazilië, Rusland en enz. Onze output van alle producten getuigt een jaarlijkse verhoging. 

Contactgegevens
Guangzhou Autolion Electronic Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Danny Liu

Tel.: 86-20-87353553

Fax: 86-20-87361912

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)